Tankevekkere

Jeg har sett en del filmer både i dag og i går. 2012, Changeling, The Ramen Girl (utrolig nok!)...... filmer som får enhver til å tenke. Jeg vet ikke hva det vekker i meg, men det er en sårbarhet, en slags frykt for hva som venter oss, og en glede som får meg til å ville sette pris på hver eneste dag jeg lever og puster.


"The ramen girl" er en kjempefin film som handler om Abby som blir boende alene i Japan etter et tøft brudd, og som etterhvert begynner å jobbe for en japansk ramenkokk. De innleder et sjeldent, vennskapelig forhold..... Nyyydelig film som får deg til å tenke at du vil stå for drømmene dine, og at man ikke kan gi opp så lett.


"Changeling" er utrolig trist. Den handler om Christine, en alenemor som opplever at sønnen forsvinner, men etter flere mnd leverer politiet en gutt til henne som de påstår er sønnen hennes...... Dette er også en helt utrolig film om en mors kjærlighet og håp. Det handler også om hvor korrupt samfunnet vårt kan være, og at man bør kjempe for det man tror på.


"2012" handler om dommedag, rett og slett. Det baserer seg på mystiske fortellinger fra den maya-indianske kulturen som forteller om 21.desember 2012 da globale forandringer skal skje.... Dette er en SINNSYKT bra film, litt kjedelig i begynnelsen, men når det blir action og du innser hvilke katastrofale følger vi kan komme til å møte. 

Nå sier jeg ikke at jeg tror så utrolig mye på dette, for å være ærlig tror jeg nesten lite på det. Men det er noe skummelt med tanken, og jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke; med tanke på den globale oppvarmingen etc. 
Hvilke tanker har du rundt dette temaet ?
Er du redd for framtiden/tror du på det filmen forteller?

4 kommentarer

♥ BirdShit

25.apr.2010 kl.22:39

sv: åå, tusen hjertelig takk :-))

26.apr.2010 kl.08:29

SV: ååå det høres fantastisk ut! Skambankt og Kaizers er 2 av mine favoritt band og garantert norge BEST liveband!:D

Ka slags festival var det?

Linnææy's blogg- ta en tur!:

26.apr.2010 kl.14:40

jaa... men jeg håper den ikke går under da ;)

Elisabeth Annie

28.apr.2010 kl.10:41

Anonym: Ja, det var virkelig fantastisk! Haha, de er to av mine favoritter også (: De var ABSOLUTT beste liveband jeg har sett til nå, jeg nevnte det i ei uke etterpå. Det var helt rått!!

Det var på RaumaRock, i 09.

Skriv en ny kommentar

Behappy

Behappy

18, Kristiansund

Kategorier

Arkiv

hits