Jeg skal leve for alltid

Dream it. Earn it. Live it. 
Jeg skal innrømme at det kanskje ikke er helt rett å skrive et blogginnlegg om filmen Fame hvis jeg ikke har sett nr 1, men jeg tar det som en fordel. De aller fleste som har sett den første filmen sier at denne er elendig. Men jeg synes ikke det. Jeg synes den er inspirerende, og som Peyton Sawyer sa " a hundred songs that will save your day ". Dette er en slik. JA jeg har fått dilla på One tree hill i det siste. Tilogmed drømt om det..... MYE.

Jeg får gåsehud hver gang jeg ser filmen.
Og det er MINST hundre ganger hver måned! Elsker den. Litt lang kanskje, men det er bare fordi jeg føler den er det, pga at jeg ikke liker mye kliss&klass, vil bare komme til dansescenene. Meeen men, man kan jo ikke få alt i livet!

Jeg hører på den når jeg er trist. Glad. Forelsket. Sint. Den passer til ALT. Synes jeg da. Er ikke alle som faller for denne typen film/musikk, og det forstår jeg jo godt. Kunne bare ønske at alle forstod/kunne like all den musikken jeg liker! Eller alle filmene. Livet ville vært sååå mye enklere....

Uansett, har egentlig ikke tid til å sitte og skrive en jævla novelle for dere, siden jeg må pugge som inni h-vete for ikke å stryke på tentamen i morgen. JA, jeg har faktisk tentamen i tysk lille venn, og på tross av at jeg er i lykkerus fordi det er min siste tentamen før sommeren, så kunne jeg pissa på meg. ØNSK MEG LYKKE TIL, sier jeg bare!!!!!!!!

Så til videoen her, anbefales å se. Sluttscenen i Fame. Blir best fra 4:15 og utover! 
Har du tid, kan du jo rett og slett klikke midt på skjermen og se noen andre scener fra filmen også, om du ikke har sett den.

Én kommentar

peggy lind harman

23.apr.2010 kl.01:10

heia pusen min ;) <3

mamma har sett den første FAME og jeg syns begge er drittbra, men må jo si at det er bedre å se hele FAME på en gang som film, i stedet voks jeg opp med å se FAME som serie da ;p

men det er en utrolig DIGG film, jeg elsker den jeg å ;)

du klarer deg bra på tentamen, ha TRO å det kan til tider FLYTTE FJELL ;)) HEHE.... ;p

<3 mamma <3

Skriv en ny kommentar

Behappy

Behappy

18, Kristiansund

Kategorier

Arkiv

hits