Julie&Julia

God morgen til dere alle der ute. Føler meg faktisk helt på topp i dag, hvis vi ser bort fra en liten mageknipe. Men det har jeg forsåvidt hatt siden jeg var ute på fest sist fredag. Tro meg, det lønner seg ikke å gå lettkledd på første fest etter 3mnd som asosial. Da ender man opp med forkjølelse (som er det rette svaret fra blogginnlegget under).
Når jeg våknet i dag, så det ut som det skulle bli en finfin dag, men ute slo regnværet ut armene sine og slik har det foregått fram til nå. Men jeg ser på den lyse siden! Vi skal bake brownies senere, og leie noen filmer som vi kan kose oss med.

Siden jeg våknet tidlig for å få med meg finværet som aldri kom, satt jeg med heller ned og så en film vi hadde leid. Julie & Julia heter den, og hadde en utrolig fin handling. Det syke, var at den var basert på en sann historie, og at jeg fant bloggen til Julie i sted, via Google!! Syyyykt altså. (Hvis du har sett filmen, skjønner du greia.)

Ble skikkelig inspirert jeg..............


Uansett, konge at jeg har lakket neglene mine røde da! Helt knæsj røde. Det var perfekt, og lyser opp en grå dag. Selv om jeg strevde en god del med å lage meg mat. Som jeg selvfølgelig måtte prøve på så fort jeg ble ferdig med å lakke dem. Noe som egentlig ikke gikk bra, for jeg måtte lakke dem på nytt, så nå har alle neglene mine svulster.

Men ut på tur i regnværet jeg nå!
Har du sett Julie & Julia med Meryl Streep og Amy Adams?
Hva skal du i dag? : )

2 kommentarer

Har ikke sett filmen, men har lyst! :)

Behappy

01.apr.2010 kl.02:42

Mari: Den er kjempefin, anbefaler det virkelig! Men desverre er det en av de filmene du bare kan se én gang. Nok er det, liksom.

Skriv en ny kommentar

Behappy

Behappy

18, Kristiansund

Kategorier

Arkiv

hits